En underbar dag bland andra

Tänkte bara nämna att i söndags var vi med barnen på Nimbus värld i Piteå. (Mest för att jag sen själv ska kunna gå tillbaka och kolla när vi var dit.. =) Kanonställe för tre smågrabbar! Dom älskade stället. Bra att man som vuxen bara kunde släppa iväg dom och själv sitta vid ett bord och läsa en tidning eller nåt och ändå ha hyffsad koll på vad barnen hade för sig. =)

Idag har vi varit hemma. Peder jobbar eftermiddag i morgon och då får barnen sova hemma. Love it! (Love you my man2be). När jag kom hem från jobbet hade både Peder och barnen kommit hem och maten stog på bordet. Barnen var helt underbara och har varit det hela afton/kvällen! Vid sex fick vi främmande. Sundbomskan med 3 barn och Nina med 3 barn. Nio ungar (tio med sundbom) på 70 kvadrat. Trångt men hjärtligt! Mina barn satt som ljus. Imponerade på Nina. Tur att hon inte vet att jag hade gett dom lugnande innan hon kom... =P Eller så var dom helt paralyserade av Sundbomskans läckra grimager.. =) Åja, tack för trevligt sällskap! Hoppas det blir fler gånger. Råkar gilla främmande!

I kväll har vi bakat dinkelbröd och medan dom stog i ugnen möblerade vi om vardagsrummet. Blev jättefint! Så nu har vi suttit i vårat fina rum, i våran nya soffa och ätit våra nybakta bullar med smör och ost medan barnen sover sött i sina sängar! Kan det bli bättre?! Tror inte det.

Summa summarum så har det varit en underbar dag!

Puss å kram!Förresten.. AIK vann över LHC i en träningsmatch! Snart är det hockey igen!

Kommentarer

Anonym sa…
Nu e tårtan på bloggen !!

Populära inlägg i den här bloggen

ostor.blogg.se

Ny bloggadress!