Poker och skolböcker

Här är lite bilder från pokerfesten i lördags. Det är kul att spela poker, synd bara att vi hade lite för dåligt med tid då vi skulle vidare. Snart blir det en helkväll med poker!
Det var inte jag som vann... jag har världens sämsta pokerfejs! Går att läsa som en öppen bok! Tragiskt när man ska spela poker..
Åsså var man tillbaka på skolan.. fy fan för att läsa teori... Längtar tills teoridelen är över! Borde passa på att plugga mer hemma men hur ball är det på en skala... finns ju så mycke roligare att göra än att begrava sig i skruvförband och vyplaceringsmetoder... Har iofs svetsat på eftermiddagen. Svetsat dom är flashmojerna med rörtråd.
Seriös middag blev det ju oxå... gröt och hårdmackor. Som vanligt när kidsen inte är här. Men hur kul är det att laga mat åt sig själv..? Aja.. tur att gröt är gott.. än så länge iaf. Räknar med att snart vara less. Vad ska jag då äta? Fil å flingor.. nää.. måste hitta på nåt bättre. Snart kommer the sväg och hämtar mig för att sen hämta upp lillebrorsan. Destination: gymmet! Skönt! Har inte tränat på fem dagar nu!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ostor.blogg.se

Ny bloggadress!