Dan före dan före dopparedan.. =D

Igår kväll hade vi spelkväll. Vi gick till Anna-Maria och Matte dit även Anna, Sofia och Fredde kom. Vi drack glögg och spelade ombytta roller. Spelet har jag spelat förr och har vunnit varje gång men den här gången var det inte till tjejernas fördel.. vi fick bara en massa sportfrågor som inte gick att svara på.. killarna däremot hade full koll på perenner och lösnaglar.. fast dom vann bara med nått ynka steg. Åja, roligt var det och skratta fick vi. =)

Idag fick vi en välförtjänt sovmorgon. Känns som att det var en hel evighet sen jag fick sova ut! Vaknade klockan tio och var helt utsövd! Det var så skönt! Sen åt vi frukost i lugn och ro, slog in lite julklappar till barnen och masade oss sen ut i julruschen på stan. Vi hade bara kvar två tre klappar vilket gjorde att vi kunde gå där helt lugna bland alla stressade människor. Drack kaffe på ett fik och bara mös. Sen var vi och inhandlade en julgran. En vit julgran. Första granen i Mikkes egna hem enligt rykten... hihi.. men fint blev det! Väldigt fint! Och mysigt var det att klä den med Tjohalian. Besök har vi hunnit ha oxå. Norsken med vän och Anna har varit hit och druckit kaffe. Alltid trevligt med besök. =)

Ikväll har vi legat i soffan och sett Harry Potter och hemligheternas kammare. Snart ska en väldigt nöjd Åsa krypa ner i sängen och invänta ännu en kanondag bestående av middag med familjen. Mina älskade kids kommer oxå imorrn. Pojkvännen, bröderna med respektive och barnens kusiner samt mormor och morfar samlas på ett ställe. Det är en höjdare vill jag lova!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ostor.blogg.se

Ny bloggadress!