Jämn söndag = inge roligt..

Idag är det Söndag.. det innebär att jag ska köra barnen till sin pappa. Vemodigt som vanligt. Men nu har jag då iaf fått ha dom sju dagar istället för fem så nu känns det som att man har hunnit vara med dom. Vaknade idag av att Mini kom och la sig hos mig och sen kom även dom andra två och la sig och såg filmen vi hyrde igår. Leroy & Stitch. Nu har vi en kompis till killarna på besök. Min hyresvärd är morfar till en pojke som är på samma dagis som mina pojkar hos sin pappa. Han skulle komma hit och skotta gården men då hade en annan hyresgäst redan skottat så då passar han på att leka med mina killar en stund. Det är kul när dom har kompisar för då bråkar dom inte lika mycket. =)

Nu ska jag packa lite kläder och kasta soporna innan jag ska åka till Skogen med grabbsen. Sen blir det eventuellt box när jag kommer tillbaka. Annars ska jag fara till Anna och hjälpa henne med lite innan imorgon när det är fest!

Känner att jag har träningsvärk i mina armar och inser att det måste bero på boxningen på Matte och Annas wii igår.. wow..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ostor.blogg.se

Ny bloggadress!