barnlös igen.. =´(

Vaknade i morse av att pappan till mina kids ringde. Han skulle plocka upp lillis om en halvtimma. Hm.. hinna få i sig nå frukost och väcka en trött kille och hinna fram i tid var inte lätt. Men det slutade med att vi stoppade lillis mackor och en mandarin i en påse som han fick ta med sig så vi hann nästan i tid. =)

På skolan har vi fått avancera. Ska svetsa ihop en grej som ska kollas att den är tät. Det är bra mycket roligare att få mäta och klippa och slipa.. använda hjärnan lite än att bara svetsa ihop två plåtbitar. Höll t o m på att missa att klockan var fyra. Ser fram emot morgondagen. =)

Efter skolan for jag på waynes och drack kaffe med min vän SS. Vi hade många världsproblem att lösa och vi hann nästan med att lösa alla. Var riktigt trevligt att träffa henne! Får se till att det inte tar lika lång tid innan vi dejtar igen.

Ikväll har vi varit till Anna och med blandat resultat försökt se AIK bli spöade av Frölunda. Tycker personligen att det är dags att AIK vinner en bortamatch.. men det är ju bara vad jag tycker... :P

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ostor.blogg.se

Ny bloggadress!